Mokytoja Aurelija MC --> Vasaros vizija


Su vaikais jau prieš kurį laiką sutarėme, kad VISKAS. Atsiskaitome paskutiniuosius darbus ir tas porą savaičių iki atostogų atsikvepiame lengviau: eksperimentai, viktorinos, "protmūšiai", kūrybinės dirbtuvės, socialinio-emocinio ugdymo(-si) pratimai, žaidimai ir... susitikimai! Kodėl taip?
Nes vaikai padarė BE GALO daug: net ir per nuotolį išmoko naujų dalykų, patobulino savo skaitymo-rašymo gebėjimus, išmoko virtualaus bendravimo manierų, tapo labiau atsakingi ir labiau susitelkę... 

LABAI DIDŽIUOJUOSI SAVO MOKINIAIS <3

Žemiau dalinuosi dar viena idėja, kurią išbandėme. Rezultatai nustebino ir mane, ir vaikus. Jie pranoko patys save.

Tikslas: naudojant plastiliną, popierinę lėkštutę ir kitas pasirinktas dekoro priemones, kūrybiškai atvaizduoti savo „Vasaros vizijos“ akimirką.


Priemonės: popierinė lėkštutė (arba iš storesnio popieriaus iškirptas vidutinio dydžio skritulys), plastilinas, norimos priemonės dekoravimui. 

Viskas labai paprasta: prisijungę vaizdo konferencijos metu KARTU įsivaizduokite, ką veiksite šią vasarą. Drauge lipdykite "pagautą" akimirką, drauge fantazuokite, juokaukite, bendraukite, išliekite ne tik mintis, bet ir jausmus... Pamatysite - viskas "rutuliosis" savaime. 

Na, o aš, vaikams leidus, dalinuosi nuostabiais jų darbais (matyti, kad gyvenam pajūry :):

















Užtrukome du susijungimus. Dalis vaikų darbą užbaigė atsijungę. Aišku, tai ne visi darbeliai (ne visas nuotraukas turiu), tačiau, turbūt, pastebėjote, kokie jie visi unikalūs...
Tai išties puiki veikla, padėsianti atsiskleisti mažųjų kūrybiškumui, ugdyti jų smulkiąją motoriką ir tiesiog...atsipalaiduoti.
Gero artėjančio savaitgalio!

Mano vasaros vizija: sodas, minkštas rankšluostis netoli terasos. Deginuosi. NIEKO neveikiu :D



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Mokytoja Aurelija MC -> Rugsėjo 1-oji alfa klasėje

Žibintas

Klasės savivalda->geroji patirtis mokytojos Aurelijos MC klasėje